Goran Dragić: Možda završim u Igokei

Braća Dragić u Laktašima na treningu Igokee.

Goran i Zoran Dragić odlikovani su od predsjednika Republike Srpske, a potom su se zaputili u Laktaše u posjetu KK Igokea, gdje su ih dočekali mladi članovi predstavnika BiH u ABA ligi. Djevojčice i dječaci upijali su svaku riječ, koju su izgovorili košarkaš Majamija Goran Dragić, MVP prošlogodišnjeg Evroobasketa i ovogodišnji učesnik ALL Star meča NBA lige i njegov brat Zoran, koji nastupa za Efes.

“Ovo je divno, oduševljeni smo i opet ćemo doći”, rekao je košarkaš Majamija oduševljen prijemom u Laktašima i Republici Srpskoj.

On je proteklih godina dolazio u posjete Modriči i Kotor Varošu, gdje ima rodbinu i nije se libio da odigra basket sa klincima.

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik rekao je više u šali da bi Dragić mogao karijeru da završi u Igokei,

“Zašto da ne, ja sam sa ovih prostora i po meni bi bilo potpuno prirodno da karijeru završim u Republici Srpskoj, u kojoj su naši korijeni. Sa ovih prostora su nam baka i djed, dolazimo kada god možemo, a ne vidim ništa loše u tome da na kraju karijere obučem dres Igokee koja nastupa u najjačoj ligi u regionu”, istakao je Goran Dragić.

“Goran je dva puta rekao da će karijeru završiti u Igokei i ja ga držim za riječ. Kada odluči da se povuče podsjetiću ga na to obećanje. Njegov i Zoranov dolazak u Laktaše dogovarali smo veoma dugo, kontakt smo uspostavili kada sam bio u Njujorku, on je obećao da će doći i ispunio je obećanje. Spreman je za svaki vid saradnje i siguran sam da ćemo u budućnosti imati mnogo zajedničkih interesa”, rekao je Dodik.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili