(FOTO, VIDEO) Uniks iz Kazanja ugostio predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika

Dodik posjetio Uniks
Uniks-Milorad Dodik

foto: Unics

Uniks iz Kazanja ugostio je u četvrtak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Milorad Dodik je bio u posjeti nekadašnjem evroligašu Uniks iz Kazanja, koga trenira Velimir Perasović, a pomoćnici su mu Milan Karakaš, Đorđe Varagić i Duško Marković

Kapiten tima Vječeslav Zajcev uručio je dres sa potpisanim imenima igrača Uniksa predsjedniku Republike Srpske, а pri ulasku u dvoranu čula se pjesma “Banjaluko i ta tvoja sela”

“Sreo sam naše ljude iz Srbije koji rade u stručnom štabu. Oni i pored sankcija koje je Evroliga uvela održavaju klub na visokom nivou i želim to da pozdravim“, rekao je Dodik i dodao da se nada će brzo biti odigrana jedna zajednička utakmica – “moj i vaš tim“.

“Mi smo prijatelji. Juče smo pratili vaš sastanak sa predsjednikom Putinom. Vidimo da su odnosi dobri. Mi svakako možemo da potvrdimo da smo braća”, izjavio je predsjednik Uniksa Jevgenij Bogačev.

Uniks iz Kazanja je nekadašnji osvajač Evrokupa (2011) i dvostruki finalista ovog takmičenja – 2014. i 2021. godine, kao i aktuelni osvajač titule u Rusiji (2023.) i trostruki pobednik Kupa (2003, 2009. i 2014).

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author