FINALE SUPERLIGE: Zvezda vodi 1:0, može li Partizan da uzvrati udarac?

U ponedjeljak je počela finalna serija Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a poslije neizvjesne završnice slavili su crveno-bijeli.

 

Druga utakmica zakazana je za danas, a domaćin je Partizan.

Pobjedu Partizana, Meridian plaća kvotom 2.00, dok je trijumf Zvezde 1.74.

 

Aleks Renfro i Filip Čović bili su odlični na prvoj utakmici, a Meridian specijal kao i uvijek donosi vam zanimljivu ponudu.

Ako ste mišljenja da će iskusni Amerikanac ostvariti dabl-dabl na utakmici protiv Zvezde ili će spretni plej crveno-bijelih biti taj kome će to poći za rukom – u oba slučaja čeka vas kvota 8.00.

Prvi susret vječitih rivala završen je s velikim brojem poena, 98:94, dakle oba tima bila su na korak od „stotke“. Meridian specijal mislio je i na to – ukoliko vjerujete da će neki od klubova preći 100 poena. Ako to uradi Partizan, možete naplatiti po kvoti 25, a Zvezdinih 100+ nosi kvotu 20.

Nikola Janković i Majkl Odžo vješti su pod košem i u stanju su da sakupe dosta skokova. Meridian vam nudi da se oprobate i procijenite ko će ih imati više u drugoj utakmici – Janković po kvoti 2.50 ili Odžo po 2.20.

„Nanjušili“ ste da će jedan od vječitih rivala pobijediti u svim četvrtinama? Nema problema! Za takav učinak crno-bijelih čeka vas kvota 20, a za crveno-bijele 15.

Još mnogo igara možete potražiti u Meridian specijalu, a nadamo se da ćemo i ovaj put uživati u vrhunskoj košarci s mnogo poena i lijepih poteza.

foto:kk crvena zvezda mts

About The Author

Možda ste propustili