Filipović ne ide u CIBONU, ostaje u Širokom

Iako su mediji u Hrvatskoj objavili da Goran Filipović napušta Široki i dolazi u Cibonu, potpisom novog ugovora sa šampionom BiH, demantovao tvrdnje.

Splićanin Goran Filipović i ove sezone će nositi dres Širokog sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Prošla sezona mu je bila najbolja u karijeri jer je sa Širokom osvojio naslov šampiona BiH. Iako je imao ponuda, odlučio se za ostanak na Pecari.

“Izuzetno mi je drago šta je došlo do produženja ugovora sa HKK Širokim. Smatram da je Široki najbolje rješenje za mene i ove godine. Vidim da će kao i prošle sezone ekipa biti mlada i sastavljena od domaćih igrača. BiH liga je jača nego lani, svi klubovi se pojačavaju čak i sa Amerikancima, dok je za razliku od prošle godine za nas tu i Druga ABA liga koja je izuzetno kvalitetno takmičenje. Ne očekuje nas nimalo lagana sezona i moraćemo neke utakmice znati dobiti čak i ako ne budemo baš igrali najbolje što znamo ako želimo biti uspješni. Sve u svemu veselim se novim izazovima i vjerujem da ćemo biti najbolji kada to najviše bude trebalo”, izjavio je za službenu stranicu kluba Goran Filipović.

foto:HKK Široki