Ako Džaka, Behrami ili Džemaili dobiju crveni karton – ti možeš da napuniš džepove!

Posljednji dan osmine finala Svjetskog prvenstva obilježiće jedan derbi i jedan meč timova koji su neočekivano prošli svoju grupu.

ŠVEDSKA  – ŠVAJCARSKA

U pitanju je duel Švedske i Švajcarske, a ubjedljivo najbolju kvotu na Šveđane dobićeš u Meridianu – 3.45!

Šveđani bez Zlatana Ibrahimovića djeluju kao tim i jako su organizovani, disciplinovani i u meču sa Meksikom su pokazali da ne praštaju greške. Oba tima imaju izrazito dobre skakače, a kvota da će prvi gol pasti posle udarca glavom je čak 5!

Naravno da to nije sve, jer u Meridianu možeš da se kladiš na bukvalno bilo šta. Ako misliš da će Džaka, Behrami, Džemaili ili neko od ostalih reprezentativaca Švajcarske dobiti crveni karton – čeka te kvota 6.

Ono po čemu je ova kladionica postala naširoko poznata je klađenje na VAR. Na svakom meču Svetskog prvenstva kvote su iste – ako VAR bude iskorišten jednom kvota je 2.00, a za više korišćenja VAR tehnologije kvota je 5.00.

KOLUMBIJA – ENGLESKA

A, derbi dana je naravno duel Kolumbije i Engleske! Englezi se nadaju da bi konačno mogli da stignu malo dalje na Svjetskom prvenstvu, a ako pobijede – dobićeš kvotu 2.50.

Da bi se to desilo, Hari Kejn mora da nastavi da trese mreže – a 2+ gola napadača Engleske na ovom meču će ti DEVET PUTA uvećati ulog!

foto: FIFA World Cup 2018

About The Author

Možda ste propustili