Bartomeu: Doboro došli u Evroligu

Predsjednik KK Budućnost u gostima kod prvog čovjeka Evrolige Đordija Bartomeua, koji se Draganu Bokanu obratio riječima: Dobro došli u Euroligu!

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan je poslije sastanka izrazio zadovoljstvo zbog toga što su Evroliga i šampion regionalne lige danas približili stavove.

“Čelni ljudi Evrolige, na čelu sa svojim prvim čovjekom, približili su nam dalje korake i postavili rokove realizacije otklanjanja nedostataka Sportskom centru ‘Morača’. Određen je monitoring tim koji će pratiti realizaciju na mjesečnom nivou. Za 15 dana će biti jasno postavljena dinamika plana, sa rokom realizacije do kraja avgusta ove godine”, rekao je Bokan.

Prema riječima predsjednika Budućnosti od ovog trenutka šampion ABA lige mora da pokaže visoki stepen ozbiljnosti u organizaciji, postavi novi menadžment koji će na dnevnom nivou komunicirati sa predstavnicima Evrolige.

“Od ključne je važnosti poštovati standarde Evrolige, koje, kada je u pitanju ‘Morača’, ova organizacija postavlja, (a već su svi jasno precizirani). Odlućujuća uloga u tome pripada preduzeću Sportski objekti, gradu Podgorici i Crnoj Gori”, rekao je Bokan.

foto:Buducnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili