Euroliga: Rekordne kvote za tekmu Crvena zvezda – Panatinaiskos!

Najbolja evropska košarka kao poklon za kraj godine. Možda i bolja stvar od čestitke, ali ako bi crveno – bijeli pobjedili, e to bi onda bila prava stvar i za nazdraviti. I, da li ste se sad prepali da ćete možda ostati bez poklona?

 E, pa to u sportskoj kladionici Meridian, jednostavno nije moguće, jer samo danas sve uplate koje ostvariš „bustovane“ su sa nerealnih 20%! Dakle, profit u samom startu, ali ni to čak nije sve! Kako?

Pa, tako, jer ako još uvijek nemaš nalog na meridianbet.ba, pravac na registraciju, a tamo te čeka POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE + 100 BESPLATNIH KAZINO SPINOVA!

CRVENA ZVEZDA – PANATINAIKOS večeras se igra od 19.00 časova u čuvenoj sportskoj hali „Aleksandar Nikolić“! Situacija za Crvenu Zvezdu ove sezone definitivno nije idealna. Na predposljednjem su mjestu na tabeli, sa samo pet ostvarenih pobjeda ove sezone u najjačem evropskom takmičenju. Grci su gotovo u istoj poziciji, samo dva mjesta iznad ekipe sa „Malog Kalemegdana“. Bitna stvar koju treba napomenuti svakako je da Zvezda ima starog – novog trenera. Dejan Radonjić se vraća u ekipu. Saša Obradović nije ostvario očekivani rezultat, tako da veliki „Delija“ opet sjedi na klupi najbolje ekipe Srbije. Sigurno momenat koji može da okrene ekipu samo prema vrhu, ali bitno je sačekati prvu tekmu.

Na prvoj se uvijek lome „koplja“. Dokaže li se Zvezda, te ostvari pobjedu KVOTA JE MAESTRALNIH 2.30, a ukoliko to bude KEC I PREKO 154,5 KOŠA – 4,30!

Dočekajte Novu 2021, sa najboljom svijetskom košarkom, jer dobitak za novu, uvijek je bolji start!

Meridian – kuća najboljih kvota!

*kvote su podložne promjenama