Džikić: Imali smo sreće

Aleksandar Džikić nakon pobjede protiv Barselone.

Poslije CSKA i Baskonije, Budućnost je u Evroligi savladala i Barselonu. U 11 kolu tim Aleksandra Džikića je pobijedio 67:64.

“Mislim da smo imali dosta sreće na kraju. Bili su bolji tim. Uspjeli smo donekle da ih nadskočimo. Svaki meč u Evroligi je podjednako težak“, rekao je Džikić poslije meča i zajvalio se publici na podršci.

“Hvala igračima i navijačima, koji su ispunili dvoranu. Mnogo nam znači njihova podrška. Naš tim nije u najboljem momentu što se tiče povreda, na početku je Gordić ušao u problem sa faulovima, ali znali smo kako da preživimo. Da igramo narednih pet mečeva sa njima, vjerovatno bi nas dobili pet puta, ali ne i večeras”, kaže Džikić, koji se osvrnuo i na loše procente šuta za tri poena njegove ekipe.

“Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kada možemo i kada smo sami, nećemo da nastavljamo igru. Šta da radim, da zabranim Šehoviću da šutira… Imamo igrače koji imaju dobar šut. Utakmicu su prelomili Popović, Sead Šehović i Koti Klark, kada su bili na terenu, jer je Gordić bio van igre. Čega da se plašim, da izgubim od Barselone? Nismo dobili Barsu dvocifrenom razlikom, pa da prekorim igrače”, poručio je Džikić.

Foto:Budućnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili