Đorđević pozvao Lukovića i Ašćerića

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za A reprezentaciju Srbije za takmičenje u četvrtom, petom i šestom „prozoru“ kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019.

Ova ekipa će se okupiti 15. jula 2018. u Beogradu, a u sklopu priprema planiran je i odlazak u Kinu od 26. jula do 6. avgusta, gdje će odigrati šest kontrolnih utakmica na dva turnira.

Stručni štab za mečeve četvrtog „prozora“ u septembru, uz igrače sa ovog spiska, računa na najbolji mogući tim u kome će biti i igrači iz NBA i Evrolige (koji jedino i imaju mogućnost da igraju u četvrtom „prozoru“ u septembru).

Na spisku su:Stefan Peno (Alba),Ilija Đoković (Borac Čačak),Nikola Rebić (Bilbao),Stefan Pot (FMP),Luka Ašćerić (Mega Bemaks),Ognjen Jaramaz (Mega Bemaks),Aleksa Avramović (Vareze),Nemanja Nenadić (FMP),Vanja Marinković (Partizan NIS),Nemanja Dangubić (Crvena zvezda MTS),Ognjen Dobrić (Crvena zvezda MTS),Aleksa Radanov (Crvena zvezda MTS),Dejan Davidovac (Crvena zvezda MTS),Vojislav Stojanović (Betalan Kapo D’Orlando),Nikola Rakočević (SAD),Dejan Todorović (Bilbao),Stefan Birčević (Istanbul BSB),Luka Mitrović (Bamberg),Stefan Janković (Crvena zvezda MTS),Boriša Simanić (FMP),Dragan Apić (FMP),Dušan Ristić (Arizona Univerzitet),Uroš Luković (Mornar Bar),Nikola Jovanović (Crvena zvezda MTS).

foto:kss.rs

About The Author

Možda ste propustili