Dodik: Superkup sjajna promocija

Ovogodišnji Superkup ABA lige igraće se u Laktašima od 19. do 23. septembra.

Osim domaćina će učestvovati sedam najbolje plasiranih ekipa iz sezone 2017/18: Budućnost Crvena zvezda, Cedevita, Mornar, Partizan, Zadar i Olimpija.

Za Superkup u Laktašima generalni menadžer Igokee, Igor Dodik kaže da će to biti izuzetna prilika za dodatnu promociju košarke na ovim prostorima kada će organizatori pokušati da prirede što više košarkaških aktivnosti, naročito za najmlađe.

“Izborom Laktaša za organizaciju ovogodišnjeg Superkupa sve nam se poklopilo: Ove godine KK Igokea slavi 45 godina postojanja, klub je sada, ujedno, i predsjedavajući u ABA ligi. Pokušaćemo da približimo i Banjaluku i širi region, da dođe što više ljudi, da ispromovišemo košarku, pošaljemo klubove u škole i vrtiće, da što više aktivnosti napravimo tih dana. Dolazak osam najboljih ekipa je izuzetno značajan za ovaj naš region. Čak i Zvezda koja je tradicionalno igrala turnir na Kritu i prošle godine u Baru pred početak nove sezone, ove godine će doći”, rekao je generalni menadžer Igokee i predsjednik ABA lige Igor Dodik za ATV.

https://www.youtube.com/watch?v=wLsfIANFNJc

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili