Todorović: Na pobjedu u Njemačkoj i Austriji

Dejan Todorović jedan od aduta Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Dejan Todorović,momak iz Mrkonjić Grada, dugo je čekao, ali je i dočekao da zaigra u dresu Srbije. Debitovao je u novembru u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Todorović nije skrivao zadovoljstvo što je ponovo obukao opremu sa državnim grbom i za mečeve protiv Njemačke i Austrije.

“Nadam se da će biti isto kao u novembru, da ćemo pobijediti u obe utakmice. Nedostaje još malo da se upoznamo sa njemačkim timom, da vidimo jesmo li zdravi i spremni. Ekipa je skoro ista kao u prve dvije utakmice, tu su još Jaramaz i Jelovac. Očekujem da ćemo slaviti oba puta i da ćemo imati lijepe uspomene s ovih putovanja”, rekao je Todorović za Blic.rs

Očekuje podršku navijača u oba meča,koje Srbija igra u gostima.

“Mislim da će biti dosta podrške. Ne toliko kao u Beogradu, ali znamo da će biti naših ljudi”, kaže momak,koji je jedan od nosilaca igre Bilbaa ove sezone i kome će u nastavku sezone društvo praviti Nikola Rebić.

“Ličnim učinkom sam zadovoljan. Tim škripi. Nadam se da ćemo u drugom dijelu sezone dobiti više utakmica, da probamo da se izvučemo iz zone ispadanje. Imamo nekoliko lakših utakmica poslije kvalifikacija, tako da se nadam da ćemo da se spasimo”, poručio je Todorović,koji je bio najkorisniji igrač šestog kola u španskoj ligi ove sezone.

foto:kss.rs

About The Author

Možda ste propustili