Darko Talić: Žoc pivo su mi mnogi tražili, jedva sam čekao da dođem kući i da dođem na svoj parket

Talić prvi put protiv Igokee u Laktašima.
Darko Talić

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Darko Talić gostovao je sa ekipom Borca u Laktašima kod svog bivšeg kluba Igokee.

Talić je osam sezona nosio dres Igokee, a na početku ove sezone je prešao u Borac iz Čačka. prvi put je igrao protiv bivšeg kluba u Laktašima, a navijači su ga dočekali aplauzom. Kaže kako su mnogi od njega tražili da im iz Čačka donese Žoc pivo.

“Mnogi su mi tražili, nisam uspeo da nađem, svi živi su mi tražili”, rekao je Darko Talić, pa se osvrnuo na meč protiv Igokee.

“Devet godina sam bio u klubu i prvi put sam sa nekim klubom došao ovde da igram tako da osjećaj je prelijep. Jedva sam čekao da dođem kući i da dođem na svoj parket tako da stvarno utisci su fenomenalni”.

Borac je izgubio 78:62.

“Igokea je bolje otvorila utakmicu mi smo uspjeli da pariramo koliko toliko. Onda u trećoj četvrtini smo pali fizički i igokea je to iskoristila i rutinski meč privela kraju”.

Borac je trenutno na učinku osam pobjeda i 10 poraza u ABA ligi.

“Samim tim što imamo više pobjeda u januaru nego što smo imali prošle sezone cijele nije loše.Borićemo se za plaj-of i nadam se da ćemo uspjeti. Što se mene lično tiče, obzirom da izlazim iz povrede koju sam imao gotovo cijele prošle sezone još se navikavam trudim se i nadam se da će sve biti dobro. Takođe Igokei želim sve najbolje u nastavku sezone”, završio je Darko Talić.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

About The Author