Milica Dabović je u Brčkom predstavljena kao nova košarkašica lavova.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije na iznenađenje mnogih vratila se košarci u dresu brčanskih Lavova, koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske. Na predstavljanju u Brčkom Milica je objasnila otkud u ovom gradu.

“Nekako nas je spojio naš zajednički prijatelj i tu je nastala Boškova (predsjednik kluba Boško Vukadinović) i Acina ( trener Aleksandar Bližnjaković) želja, tu je nastala želja, gdje sam kao i uvijek razmišljajući srcem rekla lavovski, ajde pa šta Bog da, iako sam rekla Bošku da ja ne treba tu da zauzimam mjesto nekoj maloj djevojčici i talentu, mada ja znam koliko mogu”, rekla je Dabovićeva.

Predsjednik Lavova Boško Vukadinović nije skrivao osmjeh.

“Milica je sjajan sportista, vrhunski profesionalac s te strane očekujem da u našu ekipu donese dodatnu energiju, dodatnu strast, svu onu energiju i strast koja je nju karakterisala kroz čitavu njenu prebogatu košarkašku karijeru s jedne i s druge strane da nam donese izuzetno potrebno iskustvo za nastavak sezone. Milici se mogu zahvaliti što jeizabrala Lavove kao klub i za nastavak svoje karijere, Brčko gdje će boraviti, trenirati, raditi , gdje će sticati nova prijateljstva, nova iskustva”.

Milica Dabović će u dresu novog kluba debitovao u nedjelju protiv ekipe Ušće.

foto: KK Lavovi

About The Author