Da dočekamo ekipu Igokee na način kako su oni dočekali nas

U subotu, 19. marta, Partizan NIS će u hali “Aleksandar Nikolić” dočekati Igokeu. Meč 23. kola AdmiralBet ABA lige protiv tima iz Aleksandrovca, na programu je od 19 časova.

U prvom ovosezonskom duelu, crno-bijeli su u Laktašima došli do važnog trijumfa. Nakon velikog preokreta, Partizan NIS je uz veliku podršku navijača došao do pobede rezultatom 68:70.


“Ono što bih volio je da dočekamo ekipu Igokee na način kako su oni dočekali nas. Da im uzvratimo gostoprimstvo pošto to u svakom smislu zaslužuju”, rekao je trener Partizana NIS, Željko Obradović i nastavio:

“Što se same utakmice tiče, sjećamo se da je bila izuzetno teška, kada je Igokea bila na pragu pobjede i da su pobijedili, to bi bilo zasluženo. To iskustvo koje imamo da igramo protiv izvanredne ekipe koja je spremna da mijenja odbrane, koja je spremna da igra na različite načine u napadu i da koristi razne opcije. Prema tome, mislim da smo probali da se pripremimo i da shvatimo da igramo protiv izuzetno dobrog protivnika. Još jednom nadam se da će svi koji vole košarku da dođu i da odgledaju jednu dobru košarkašku utakmicu”, istakao je Obradović.

Aleksa Avramović je pred sutrašnji duel rekao:

“Gledali smo na skautingu prošli meč, Alenova trojka je bila izuzetno važna. Sada kada poredimo obe ekipe, mi imamo Lesora, oni nemaju Starksa koji je bio najbolji igrač. Ne znam da li se Dalibor Ilić oporavio, imao je problema sa petom. Mi smo sigurno kvalitetniji tim. Poslije tri velike utakmice i tri pobjede protiv Zvezde, Budućnosti i Metropolitansa, na nama je da se dovoljno motivišemo i da pred našom publikom izađemo i pobijedimo Igokeu kako bi nastavili naš niz”, istakao je Avramović.

(Foto: Igokea MTEL, video: BC Partizan TV)