Cibona: Igokea odlična, ali idemo na pobjedu

Očekivanja iz tabora Cibone pred meč sa Igokeom.

Cibona prvu domaču utakmicu ove sezone igra protiv Igokee.

U prošlom kolu tim Ivana Velića se pokazao u dobrom svijetulu protiv Crvene zvezde u Beogradu. U međuvremenu jači su za centra Džefersona.

“Ozbiljan roster s nekim NBA igračima. Jednostavno ćemo trebati biti na maksimumu svojih mogućnosti da dobijemo tu utakmicu. Nadam se da ćemo biti puni energije i da ćemo pomoću navijača doći do prve pobjede u ABA Ligi”, rekao je Velić.

Kapiten Cibone Marin Rozić zahvalio se Igokei što su prustali da pomjere utakmicu zbog obaveza Cibone u šampionatu Hrvatske.

“Prije svega hvala Igokei što su pristali pomaknuti utakmicu. Klubovi iz naše lige nam nisu htjeli izaći u susret a oni jesu, tako da im prvenstveno hvala na tome”, rekao je Rozić i nastavio:

“Što se njih tiče stvarno su napravili dobru ekipu ove godine. Odlučili su uložiti ozbiljne novce i imaju kvalitetne i iskusne igrače. Igra koju su igrali na Superkupu izgledala je jako dobro, raznovrsno, prijete sa svih pozicija. Bilo bi sjajno otvoriti pobjedom, međutim, svjesni smo koliko je ova utakmica teška. Pozivam sve navijače, za naše Smogovce ne sumnjam da će biti u velikom broju, no isto tako pozivam i sve ljude koji vole košarku da dođu i vide ovu novu Cibonu jer vjerujem da se ima što vidjeti!”

Meč Cibona – Igokea igraće se u ponedjeljak od 18 časova.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili