Cibona gostuje u Laktašima

Košarkaši Igokee u meču 12. kola ABA lige dočekuju Cibonu.

Obe ekipu su na učinku pet pobjeda i šest poraza. Igokea će konačno biti kompletna pošto se vraćaju Darko Talić i Milan Vulić, dok na drugoj strani neće biti Roka Prkačina.

„Moram da istaknem da smo imali par dana za pripremu i to smo iskoristili da maksimalno treniramo. Utakmica protiv Cibone neće biti nimalo laka, to je protivnik, jako talentovan, sa dobrom energijom i odličnim trenerom. Znaju svoje ciljeve s kojima su ušli u ovu sezonu. Mi moramo da neutrališemo one stvari koje Cibona jako dobro radi,  ako uspijemo u tome misli da je lakši put do nove pobjede. Očekujem dobru reakciju svog tima, dobro smo trenirali proteklih par dana. Očekujem i podršku publike koja nam je jako bitna, i bila je i u dosadašnjim utakmicama koje smo pobjeđivali”, rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić.

Džejms Robinson nada se pobjedi.

„Igramo veoma bitnu utakmicu sutra protiv Cibone. Znamo da će doći da se bore i da odigraju čvrsto, to je mlad i dobar tim. Ali mi moramo da sve ono za šta smo se pripremali ovih dana. Moramo da odbranimo domaći teren.“

Utakmica Igokea – Cibona igra se od 18 časova.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author