Čađo: Nisam puno razmišljala kada sam dobila ponudu novog kluba

Reprezentativka Srbije Saša Ćađo ima novi tim u Francuskoj.

Iz Nanta je prešla u Flam Karolo. Zanimljivo je da je u ovaj klub prešla pošto im je prethodno u šampionatu postigla 23 poena.

“Imali smo prije četiri dana utakmicu sa njima, u kojoj smo izgubili. Ja sam odigrala dobru utakmicu. Bilo je malih komplikacija, jer ja za Nant nisam potpisala do kraja sezone. Dobila sam ponudi i odlučila sam se da pređem. To je tim koji je među tri u Francuskoj jaka je konkurencija. Nisam previše razmišljala i prohvatila sam ponudu”, rekla je Čađo.

Polako se upoznaje sa novim timom, koji je treći na tabeli francuskog šampionata.

“Još nisam odradila nijedan timski trening. Juče sam odradila individualni. Upoznala sam se sa trenerima i dvoranom. Još čekam prvi timski trening. U svakom slučaju čula sam mnogo lijepih riječi o ovom timu i vjerujem da će biti jedno lijepo iskustvo”.

Ambicije kluba su da na kraju sezone budu među četiri najbolje ekipe.

“Njihove ambicije su da budu među prva četiri tima. Svi timovi su jaki i svi su konkurentni”.

Prvi meč u dresu novogo kluba imaće protiv Nanta u Kupu Francuske.

“Vezala sam se za taj tim. Imala sam divnog trenera i sdivne saigračice i svi su se trudili da se osjećam maksimalno ugodno. Ali kao i svaki posao, biće emocija, ali moram da uradim sve kako bih se što bolje uklopila sa novim igračicama. Imaćemo težak raspored od nove godine”.

foto:fiba