Alimpijević: Problem je napad

Trener Crvene zvezde nakon poraza u Čačku.

Borac je u Čačku napravio veliko iznenađenje. U trećem kolu Superlige Srbije pobijedili su Crvenu zvezdu 70:63.

“Došli smo da ‘odradimo’ ovu utakmicu, a to nije nikako dobro. Ko zna koji put ove sezone nam se događaju ovakve stvari. Znate šta, nije toliki problem bio čak ni odbrana, jer smo u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini primali 14, 18 i 15 poena. Do lakih poena došli su u završnici, kad smo jurili rezultat. Problem je napad”, rekao je nakon poraza svog tima Dušan Alimpijević.

“Kad ne uđete skoncentrisani u utakmicu, a pokušavate da uhvatite koncentraciju tokom takmičenja – to ne ide. Samo mali procenat vrhunskih sportista može da uhvati koncentraciju tokom takmičenja, ostatak ljudi kao što je na primjer moj tim treba to da radi prije početka utakmice”, rekao je trener Zvezde i nastavio:

“Ni u jednom segmentu nismo danas pokazali da zaslužujemo ovu pobjedu kada u Čačku igrate utakmicu u kojoj promašite 15 penala, u kojoj promašite 21 put za tri poena, a pri tome budete mnogo puta otvoreni, onda ne zaslužujete da pobijedite. Kod njih se videla želja, energija i naravno da je Zvezda motivacija za svakog. Čestitam im na pobjedi”.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili