Bogdanović: Samo me Vujošević isključio

Bogdanović o ponašanju publike u Sakramentu, isključenjima….

Bogdan Bogdanović vodio je Sakramento do pobjede protiv Čikago Bulsa. Bio je lider sa 15 poena,a preuzeo je odgovornost kad je trebalo i pogodio trojku u finipu preko dva igrača.

U intervjuu poslje meča objašanjavao je američkim novinarima taj šut.

“Svaki trening volim da završim nekim ludim šutem. Možda je ova trojka posljedica toga. Vidio sam da je ostalo tri sekunde, dvije… Znate, ti šutevi su najlakši – nemaš izbora osim da šutneš. Sve je u tome kako ćeš to da izvedeš”, rekao je Bogdanović.

Tokom meča ga je posebno iznenadila domaća publika, koja je aplauzima reagovala na neka zakucavanja i seriju koševa protivnika.

Iznenadio sam se kad su počeli da se oduševljavaju. U mojoj zemlji bi vikali na njih, svašta nešto, ne bi se osjećali baš najbolje poslije. Moramo ih naučiti kako bolje da nas bodre. Ali znam da je ovde sve šou, da je cilj da sve izgleda dobro. Mnogo je novih stvari koje ću vidjeti”dodao je Bogdanović.

Robin Lopez, centar Čikaga, isključen je poslije izliva bijesa prema sudijama.

“Mislim da je i to dio šoua. Da malo privuče pažnju. Mnogo novih stvari ću vidjeti ovde”.

Naredno pitanje je bilo da li je on ikad isključen u karijeri.

“Čini mi se da nisam. Možda jednom u timskim tučama. Ne individualno.Ustvari, trener me je isključio. U Partizanu. Možete da pronađete na Jutjubu. Ukucajte „Trener davi Bogdanovića“. Bilo je to kao srpski odnos oca i sina. Tada me je izbacio, kao i u jednoj utakmici pre. Ali, sudije nisu”, pričao je Bogdanović uz osmjeh.

foto:printscren/youtube/Cowbell Kingdom

About The Author