Bilo bi suludo očekivati išta drugo osim pobjede

Zadar u 11. kolu ABA lige dočekuje Igokeu.

Bez pobjede je Zadar u pet mečeva regionalnog takmičenja na domaćem terenu. Trener Ante Nazor očekuje prvu pobjedu pred domaćim navijačima.

“Bilo bi suludo očekivati išta drugo osim pobjede. Veliki vremenski odmak u sezoni ABA lige bez pobjede na domaćem terenu govori sam za sebe. Moramo pokazati prvenstveno da smo ljuti na to, da mrzimo poraz doma i da se jednostavno želimo identifiovati sa ljudima, sa navijačima koji vole klub i to prenijeti na teren. To je ono što je veće od same utakmice; da se pristupi sa strašću, voljom, željom, agresivnošću i borbenošću”, rekao je Nazor i nastavio o Igokei:

“Radi se o Igokei – iskusnoj ekipi, koja se nadigrava, tome u prilog ide činjenica da oni jednako dobro igraju i doma i vani, igraju na veliki broj poena i jednostavno, prvi zadatak je da se oni ne smiju razigrati! Njima ovdje u našoj dvorani ne smije biti ugodno. Od starta moramo nametnuti naš ritam koji ćemo držati cijelu utakmicu; zato što smo mlađi, da budemo i agresivniji i ako to bude tako, utakmica bi mogla završiti u našu korist, a ne u njihovu.”

Utakmica Zadar – Igokea na programu je u petak od 20 časova.

Foto:Crvenazvezda mts

About The Author

Možda ste propustili