NBA potencijal u Igokei

Novi Amerikanac u Igokei. Šesti ove sezone.

Bili Preston rođen 1997 godine, bivši igrač Oak Hil srednje škole i Univerziteta Kanzas potpisao je ugovor sa Igokeom do kraja sezone.

“Uzbuđeni smo zbog dolaska Bilija Prestona u naš klub. Pratili smo ga kada je igrao za Oak Hill srednju školu i na McDonalds All Star utakmici. Počastvovani smo što će jedan tako ogroman talenat biti dio naše organizacije. Blisko smo pratili njegovu situaciju i njegovoj porodici pokazali interesovanje i na kraju uspjeli da postignemo dogovor sa njegovim zastupnicima u Kaliforniji i potpišemo ugovor do kraja sezone”, rekao je geranelni menadžer Igokee Igor Dodik I doaddo:

“Bili je veliki NBA potencijal, učinićemo sve da on nastavi svoj razvoj i pomognemo da se dokaže u našem klubu i ispuni svoj cilj  da postane NBA zvijezda u bliskoj budućnosti.Hvala Biliju, njegovoj majci i njegovom zastupniku Džefriju B. Valeu što ćemo biti u mogućnosti da ga gledamo u Laktašima i Republici Srpskoj.Igokea će se naći na NBA Draftu 2018 ! Hvala vam svima, Igokea će nastaviti da raste!”, istakao je Dodik.

foto:igokea.rs

About The Author