Bajić: Raduje igra Ilića, Talića i Kondića (VIDEO)

Dragan bajić djelimično zadovoljan pobjedom protiv Primorske.

Igokea je u trećem kolu ABA lige na domaćem terenu pobijedila Primirsku 89:71. Trener Igokee Dragan Bajić nije bio najzadovoljniji poslije utakmice.

Prva pobjeda ove sezone u ABA ligi, a sigurno je da smo mi bili kvalitetniji i bolji protivnik uz sve probleme kroz koje prolazi Primorska. Ono što mene brine desilo se da nismo imali utakmicu 14 dana što se i osjeti na mojoj ekipi u večerašnjoj utakmici. Ono što mogu da primjetim je da moja ekipa igra u grču i nisu rastrčani. Napad ne funkcioniše kako ja mislim, odbrana pogotovu. Vidi se po minutaži da sam iskoristio priliku i rasteretio sve, igrači koji su bili bolesni polako se vraćaju, međutim brine me u kakvom su stanju”, rekao je Bajić i pohvalio Dalibora Ilića, Darka Talića i Kostu Kondića.

“Bitna stvar je da su naša tri klinca su dobili zavidnu minutažu i to je velika stvar za klub i sigurno je da akedemija Igokee radi na najbolji mogući način. Ilić i Talić imaju zapažene minutaže, Kondić kuca na vrata da ima i on ozbiljnu minutažu. To je najveća dobit za naredni period i veliki magnet za mlade igrače da se vidi da se ovdje može postati dobar i vrhunski igrač”.

Igokeu sada očekuju mečevi na strani.

“Nas očekuje paklen raspored, u utorak putujemo u Novo mesto gdje igramo s Krkom, iz Novog mesta putujemo u Split, a poslije Splita putujemo u Francusku na utakmicu “Lige šampiona”, i poslije toga Partizan pa Budućnost, biće jako teško ali šta je tu je, moramo da izdržimo sve to.“

foto:printscreen/youtube