Bajić: Nisam bio opterećen žrijebom

Dragan Bajić

foto:kosarka24.ba

Trener Igokee Dragan Bajić prokomentarisao žrijeb Top 16 faze FIBA Lige šampiona.

Igokea je za protivnike dobila aktuelnog šampiona ovog takmičenja San Pablo Burgos, Tenerife i ekipu Rige.

“Nisam bio opterećen i nije mi bilo bitno koga ćemo dobiti. Mi se nikog ne plašimo. Nismo ni u prvom dijeli imali ništa manje tešku grupu. Burgos je aktuelni šampion, Tenerife su osvojili prvu Ligu šampiona, dolično stoje u španskom šampionatu, a Riga nije slučajno tu. Imamo do početka još vremena. Imao ABA ligu pred sobom. Kao trener vjerujem svojim momcima i ne gledamo protivnika. Mi ćemo raditi ono što smo i do sada radili u ABA ligi i Ligi šampiona. Imamo puno samopouzdanja. Vjerujem igračima oni vjeruju meni i idemo do kraja sezone da uradimo najbolje što možemo”, rekao je Bajić.

igokea je cilj što se tiče FIBA Lige šampiona ispunila plasmanom u grupnu fazu. Jedina su ekipa koja je iz kvalifikacija došla, a da je među 16 najboljih.

“Mi smo ispunili cilj plasmanom u grupnu fazu. Ovo je veliki iskorak. Niko pred nas nije postavio niša. Cilj je bio plasman u grupnu fazu i to smo ispunili. Vide svi da mi igramo jako dobru košarku da je dobra hemija i ja ponavljam da sam srećan što radim sa ovakvim momcima i ne plašimo se nikoga”.

foto:kosarka24.ba

About The Author