Bajić: Lijepo je osvojiti trofej pred sezonu

igokea

foto.Igokea.rs

Košarkaši Igokee su osvajanjem Liburnija kupa u Opatiji najavili novu sezonu u koju kreću narednog vikenda kad na svom parketu dočekuju Mornar u ABA ligi (subota, 16 časova).

Trener Dragan Bajić je napokon imao kompletan tim na raspolaganju, pa se to odmah osjetilo u igru. Savladali su češke Pardubice te italijanskog drugoligaša Cividale (97:75) u finalu turnira.

Za najkorisnijeg igrača je proglašen Nikola Tanasković koji je ujedno bio i najefikasniji igrač na meču sa 20 poena.

“Lijepo je osvojiti trofej pred sezonu, a turnir nam je prijao jer smo napokon mogli da imamo kompletan tim i da se uigravamo. Imali smo dva plejmejkera koji još nisu ni na pedeset odsto svojih mogućnosti, ali je odmah igra bila smislenija i konkretnija. Posebno mogu da budem zadovoljan drugim dijelom finala kad smo prikazali igru kakvu ja želim za narednu sezonu. Odigrali smo kako treba i to mi je ohrabrenje pred početak takmičenja”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić za “Srpskainfo”

“Jedini minus je povreda Dešon Stivensa koji je napustio parket na startu polufinal,a a znamo za problem sa Đorđevićem. Ipak, prve prognoze su dobre, nije ništa strašno, ali smo u finalu bili oslabljeni bez njega tako da smo tražili druga rješenja. Sigurno je da ima još prostora za napredak , možemo mi puno bolje i sigurno ćemo da napredujemo kako liga bude odmicala. Ipak drugo poluvrijeme i još neki dobri momenti su mi ohrabrenje pred sezonu”, poručio je trener Dragan Bajić.