Bajić: Kup važan trofej

Trener Igokee nakon osvojenog Kupa BiH.

Igokea je nastavila sa dominacijom u BiH. U Kaknju su za vikend osvojili četvrti Kup BiH u nizu. U finalu je savladana domaća ekipa Kaknja.

“Znao sam da neće biti lako jer je domaći tim u susret ušao silno motivisan i podržan punom dvoranom, te je prvo poluvrijeme igrao iznad svojih realnih mogućnosti. Pravili su nam probleme u skoku i postigli dosta laganih poena, što sam sugerisao svojim igračima na pauzi, koji su zaigrali mnogo angažovanije, smanjili oscilacije u igri i stvorili razliku koju su čuvali do kraja. Hvala puno domaćoj publici na fer ponašanju i aplauzu kojim nas je ispratila nakon osvajanja trofeja, a sve je bilo besprijekorno”, izjavio je trener Igokee Dragan Bajić za “Glas Srpske”.

U igri Igokee bile su vidljive velike oscilacije, što je posljedica promjena u ekipi, ali i povreda.

“Prije početka završnog turnira najvažnije nam je bilo da odbranimo trofej jer nismo u dobrom momentu, ni ofanzivno ni defanzivno. Razlog za to je promjena velikog broja igrača i novi se nisu stigli uklopiti jer nismo imali dovoljno vremena za trening. S obzirom na to, oscilacije su očekivane i na nama je da ih ispravimo u narednom periodu”, dodao je Bajić.

Takmičenje u regionalnoj ligi biće nastavljeno za dvije sedmice kada u Laktaše dolazi Crvena zvezda.

“Pauza nam ide naruku, momci će dobiti nekoliko slobodnih dana i vraćamo se u dvoranu da pojačamo trening i što spremniji dočekamo iduće utakmice. Probleme nam prave povrede igrača pa se može reći da je “bolnica” u ekipi. Danilo Šibalić vuče povredu zadnje lože koju je obnovio na meču sa Kaknjem. Vuk Radivojević nije trenirao od susreta sa Mornarom, ali se priključio ekipi da odigra koliko može. Đorđe Milošević duže vrijeme ima problema sa skočnim zglobom i ove sedmice trebalo bi da počne sa laganim trčanjem, a tek iduće sa loptom”, istakao je Bajić.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili