Bajić: Ispisali smo istoriju kluba (VIDEO)

Izjava trenera Igokee Dragana Bajića i poslije pobjede protiv Rige u drugom kolu Top 16 faze FIBA Lige šampiona.

Igokea je pobijedila Rigu u gostima sa 91:75.

“Samim plasmanom u Top 16 FIBA Lige šampiona, ostvarili smo veliki uspjeh, a ovom pobjedom smo ispisali istoriju kluba i čestitam momcima na sjajno odigranoj utakmici”, rekao je Bajić i nastavio:

“Govorio sam u najavi da je ekipa Rige pokazala kvalitet utakmicom protiv Burgosa, gdje su izgubili na jednu loptu u produžetku. Radi se o fizički dobro složenoj ekipi, gdje smo morali da odgovorimo energijom, pogotovo u skoku gdje su dominantni. Iz dobre kontrole skoka tražio sam da postignemo što više lakih poena. Mali problem u prvom poluvremenu je jako dobar šut Rige, postigli su osam trojki iz deset šuteva, pa mislim da smo u drugom dijelu odigrali puno agresivnije kad su u pitanju njihovi noseći igrači, te da smo zasluženo slavili”, rekao je Bajić.

Kapiten Marko Jošilo ponosan je na svoje saigrače.

“Rezultat ne pokazuje koliko je bila teška utakmica. Mi smo odigrali borbeno svih 40 minuta da bi došli do pobjede. U drugom poluvremenu naša odbrana je dala rezultat. Ponosan sam na moje saigrače i štručni štab. I nadam se da ćemo imati još pobjeda u budućnosti”, rekao je Jošilo.

About The Author