Bajić: Iskoristiti šansu, ako se ukaže

bajić

foto:championsleague

Igokea u revanš meču kvalifikacija za Top 16 FIBA Lige šampiona dočekuje Hapoel Holon.

Izraelski tim je u prvom meču pobijedio Igokeu 103:79 i ukoliko večeras slavi ide dalje. Igokea želi da se serija nastavi i da 18. januara padne odluka u majstorici ko će dalje.

”Hapoel ima kvalitetnu ekipu. To je skup sjajnih pojedinaca, koji su u stanju kazniti svaku dekoncentraciju. Pokušao sam da sugerišem igračima gdje smo pravili greške u prvoj utakmici. Tamo smo bili konkurentni nekih 25 minuta, ali poslije toga je došlo do pada koncentracije i nismo bili na istom nivou. I do tada smo imali padova i dopustili smo Hapoelu da napravi neke serije, pa smo morali juriti rezultat”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

”Moram da naglasim da u prvom meču nismo bili dobri u odbrani. Međutim, drugi segmenti su bili presudni. Pored šuta za tri poena, presudio je Hapoelov ofanzivni skok. Oni sa 3-4 igrača idu na ofanzivni skok, a mi nismo bili fokusirani na taj segment, iako sam upozorio prije utakmice da moramo dobro graditi. Igramo na domaćem parketu. Hapoel jeste favorit ali nadam da ćemo iskoristiti svoju šansu, ako nam se ona ukaže.”

Kosta Kondić neće biti u konkurenciji za meč.

”Ono što je loše jeste da smo ostali bez Kondića jedno duže vrijeme, a upitan je i Delalić. Bilo je za očekivati da će se to desiti, s obzirom na broj utakmica, putovanja i kratak period koji smo imali za oporavak za naredni meč. Milosavljević i Nerandžić će nam pomoći svojim iskustvom, ali naravno da će im trebati vremena da se adaptiraju.”

Igokea i Hapoel svoj meč igraju u utorak od 18 časova i 30 minuta.

About The Author