Bajić bijesan: Ovo su razmažena derišta, imaju hrane i dobrih para (VIDEO)

Izjave trenera Igokee i Mege.

Mega je trojkom Blaža Mesičeka pobijedila Igokeu u meču deveotog kola ABA lige. Tim iz Aleksandrovca je tako ostao na jednom trijumfu.

“Čestitao bih Megi na pobjedu, oni su imali više sreće, na kraju su slavili. Samo otvaranje, čitav tok nismo bili u dobrom ritmu. Nismo prepoznavali stvari u odbrani. Kada smo u tome uspijevali uspjevali smo ih kaznii, dosta smo  šutirali preko ruke. Ključni  momenat je bio  na plus osam kada smo dvije lopte “prodali”. Momci iz Mege su pokazali veću želju i veću energiju, na kraju im se to vratilo”, rekao je poslije meča trener Igokee Dragan Bajić te nastavio nimalo prijatnim tonom po igrače:

“Ovo je grupa razmaženih derišta. Ne znam ko ih je sastavio na početku sezone. Uljuljkali su se. Imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima. Ćutao sam mjesec dana, ali sada više neću. Što se tiče njihove profesionalnosti i odnosa prema igri, toga nema nigdje. Morao sam na ovaj način da im priđem jer se klub nalazi u teškoj situaciji. Evidentno je da do njih ništa ne dopire, ne poštuju drugarski pristup, njih samo interesuje novac. Pojedini igrači se nisu pojavili. Žalosno je kad ja moram tražiti ritam utakmice od Simeunovića, Talića, Ilića u pojedinim momentima. Ja se ne predajem i ne tražim alibi, ali nisam naišao na ovakvu grupu ljudi da ih ništa ne interesuje”.

Dejan Milojević, trener Mege Bemax

“Velika pobjeda, Igokea i mi smo u sličnoj situaciji i svaka pobjeda je zlatna. Veći dio utakmice odigrali smo dobro, čvrsto defanzivno i kada smo bili loši u napadu Igokea nije uspjela da se odvoji. U drugom pluvremenu je krenuo šut, na kraju je ušla trojka za pobjedu i mislim da smo zasluženo pobijedili. Evidentno je da dižemo igru. Igokei želim mnogo uspjeha i da ostanu u ligi“, rekao je trener Mege Dejan Milojević.

foto.Igokea/Nikola Vuruna