BACAJ KOCKICE I IGRAJ RULET: Upoznaj Meridianov Titan Dice

Prije nekoliko mjeseci Meridian je predstavio svoju revolucionarnu igru, Titan rulet. Najbolje iskustvo za igrača, pregledno igranje i prilagođavanje svim mogućim platformama su bile samo neke od prednosti. Sada su otišli korak dalje i upoznali nas sa Titan Dice igrom!

ISKUSI NEŠTO POTPUNO NOVO I DRUGAČIJE

Titan Dice je kombinacija jamba, igre koja je svima poznata i ruleta ili barem nekih njegovih elemenata. Ova igra predstavlja nešto potpuno novo i drugačije i samo se nastavlja na Meridianove igre Evoji i Swipe.

Dok u Evoji-ju putujete kroz vrijeme i tražite skrivene predmete u epohama, a u Swipe se igrate brojevima, Titan Dice je drugačiji. On mnogo više liči na igre koje stvarno igrate kada odete u kazino, samo što sada to možete da radite i u svojoj sobi!

KOCKICE SU SAMO TVOJE!

Na početku igre određuješ ulog i bacaš kockice. Ima ih dvije, crvena i crna i od zbira koji dobiješ zavisiće i tvoj uspjeh. Ponuđeno je nekoliko zanimljivih opcija i pokušaj da ih iskoristiš na najbolji mogući način. Vidi šta je neophodno da izađeš kao pobjednik!

Na tabli ima 12 polja sa brojevima i na njoj ćeš pogađati zbir sa obje kockice. Broj 7 je graničnik u ovom slučaju, pa se tako možeš kladiti da li će ukupan zbir biti manji ili veći od sedam.

Tu je i pojedinačno igranje. Možeš se kladiti koji broj ćeš dobiti na crnoj, a koji na crvenoj kockici. Iskombinuj njih dvije, ukoliko si hrabar ili probaj samo jednu, ukoliko više voliš da igraš na sigurno!

Stigao je Titan Dice, igrica kakvu stvarno nisi igrao ranije. Isprobaj je na meridanbet.ba!

Bacaj kockice, igraj se i uživaj!

https://www.youtube.com/watch?v=CtWnr65Bs6s

About The Author

Možda ste propustili