AUSTRALIJAN OPEN: Sjajne opklade na Novaka donose neviđene dobitke

U drugom kolu Australijan Opena, Žoa – Vilfreda Congu očekuje ni malo lagan meč protiv Novaka Đokovića.

Conga je trenutno 177. igrač svijeta i prilično se mučio u prvom kolu, tako da je Novak ogroman favorit u ovom duelu i kvota na 1 u ovom meču nije spektakularna. Ali, zato ovih 8 kvota sigurno jeste.

TAČAN REZULTAT

Naravno da je najmanja kvota na pobjedu Novaka od 3:0, ali i ona je sjajna. Ukoliko smatraš da će Conga uzeti jedan set – kvota je veća od 3, a ukoliko Novak pobijedi 3:2 možeš osam puta da uvećaš svoj dobitak.

HENDIKEP

Uz hendikep od 6.5 gemova dobićeš sjajnu kvotu na Novaka, a ovo je prava sigurica. To znači da je potrebno da u ukupnom broju gemova Novak mora da bude bolji za 7 i teško je zamisliti da se tako nešto neće desiti.

PRELAZI

Oni nisu rezervisani samo za fudbal, Meridian ih je ponudio i kada je o tenisu riječ, a ova ponuda postoji za sve mečeve na Australijan Openu.

Ukoliko Conga osvoji prvi set, a Novak pobijedi – na tvom tiketu može biti kvota 8!

DUPLE OPKLADE

Još jedna novina u Meridianu i još nešto na šta ste navikli na fudbalskim tiketima. Ukombinuj pobjedu Đokovića sa manje ili više gemova od zadate granice i skoro pa ćeš duplirati ulog!

UKUPNO GEMOVA

Svi vjerujemo da će Novak ovo dobiti vrlo brzo, a zašto na tome ne profitirati? Kladionica je postavila granicu na 33.5 gema, tako da znaš šta ti je činiti – minus!

BROJ GEMOVA U SETOVIMA

I na ovo možeš da se kladiš! Granica na broj gemova u prvom i drugom setu je 9.5, što znači da ti dvije pobjede Novaka od 6:3 donose minus, a svaki duži set “ulazi u plus”. Za koju god opciju da se odlučiš – kvota je ista!

JOŠ OPKLADA NA PRVA DVA SETA

Tu su i kvote na pobjedu oba takmičara u prva dva seta , pa se i na tome može zaraditi. A i ova opklada je standardna u svim mečevima kada su Gren slemovi u pitanju.

I NA KRAJU, BROJ SETOVA

I ovdje se očekuje najmanji broj – 3 seta. Ukoliko Conga uzme bilo koji set, značajno će povećati kvotu. Što znači – veći dobitak!

foto:DNA India

About The Author

Možda ste propustili