Anđušić: Probaću kao Vuk protiv Zvezde

Danilo Anđušić igraće prvi put protiv Partizana.

Prvi put protiv ekipe čiji je dres u dva navrata nosio, Danilo Anđušić će odigrati u subotu u 10 kolu ABA lige.

“Ovo je moja prva utamica protiv Partizana i sigurno će biti čudno biti na suprotnoj strani. Profesionalac sam i kada dođe utakmica sve se zaboravlja tako da ću se truditi da uradim sve što je u mojoj moći da moj tim pobijedi. Sigurno će osjećana biti pomiješana, ali opet kažem najbitnije mi je da u ovom trenutku dođemo do trijumfa bez obzira ko je na drugoj strani”, jasan je Anđušić.

Uz osmjeh je rekao da može da ponovi partije Vuka Radivojevića, koji je u par navrata “uništio” bivši klub Crvenu zvezdu.

“Trudiću se da uradim isto, vidjećemo da li će mi to poći za rukom”, poručio je Anđušić.

Od sadašnjeg tima Partizana igrao je sa Vanjom Marinkovićem i Đorđom Gagićem.

“Igrao sam sa Vanjom Marinkovićem, sa Gagićem takođe i njih najviše poznajem, međutim, sa dosta igrača se znam privatno”, kaže Anđušić, koji očekuje neizvjestan meč.

“Ovo vjerovatno biti meč na jednu loptu i siguran sam da će biti veoma zanimljivo za sve koji dođu u dvoranu. U dobroj smo seriji, ostvarili smo dvije vrlo važne pobjede u ABA ligi, prikazali smo jako dobru igru i nadam se da ćemo to nastaviti i u ovom kolu. Partizan je u nezavidnoj situaciji, dolazi ovdje sa ambicijama da dobije utakmicu jer mislim da je njima ovaj meč važan za nastavak borbe za plej-of. Izgubili su nekoliko utakmica i sigurno će biti motivisani. Mi smo takođe jako motivisani jer znamo da i nama utakmica ima veliki značaj, ako dobijemo priključićemo se gornjem dijelu tabele i u borbu za plej-of. Koncentrisaćemo se da uradimo sve i da dođemo do te bitne pobjede”.

foto:Nenad Vuruna/Igokea

About The Author

Možda ste propustili