Ambiciozni Radnik: Cilj je šampionska titula

U Radniku imaju visoke ambicije u narednoj sezoni.

U timu iz Bijeljine su nedvosmisleno rekli kako je cilj naredne sezone u kojoj klub obilježava 60 godina postojanja, titula šampiona Republike Srpske.

“Ovo je jedan od rijetkih klubova u regionu koji ima toliku tradiciju. Nedavno smo formirali i novu upravu i želimo da ostvarimo sve zacrtane ciljeve. Ambicija nam je da na polusezoni budemo prvi i kasnije da uđemo u elitno takmičenje i u narednim godinama da nastupamo u ABA 2 ligi, ako ne i više”, rekao je predsjednik kluba Mladen Petrović.

Cilj je i nova dvorana

“Jedan od ciljeva je da napravimo i svoju mini dvoranu, gdje možemo trenirati koliko hoćemo i kada hoćemo. To su neke naše vizije. Želim sreću igračima i da budu što bolji u naredoj sezoni i da zajedno ostvarimo zacrtani uspjeh”, kaže Petrović.

Trener Vladimir Radovanović ima pred sobom jasan cilj koji je postavila ambiciozna Uprava.

“Što se tiče ekipe, prešli smo težak put zadnje dvije godine. Međutim pravac jeste bolan, al smo ga izgurali. To je jedna veoma posložena ekipa i momci se poznaju i prihvatili su sistem. Poprilično smo zadovoljan. Sa minimalnim pojačanjima možemo da napadnemo sami vrh lige i to je sigurno naš primarni cilj ove sezone”, poručio je Radovanović.

foto: KK Radnik