ABA kaznila Partizan i Zadar

Partizan bez prisustva publike protiv Mornara.

Disciplinska komisija ABA lige kaznila je Partizan odigravanjem jedne utakmice na svom parketu bez prisustva publike zbog incidenata u duelu sa Cedevitom.

Crno-bijeli će kaznu odraditi u meču sa Mornarom, koji je na programu petog januara u hali Aleksandar Nikolić u okviru 14. kola regionalnog takmičenja. Na meču sa Cedevitom, koji je Paritzan izgubio, došlo je do dvadesetomiutnog prekida pošto su sa tribina bacani predmeti na protivničku klupu.

“Usljed neprikladnog ponašanja navijača i nedovolno dobre organizacije utakmice protiv Cedevite u Beogradu koja je odigrana 22. decembra Disciplinski sudija Saša Pavličić-Bekić je donio odluku da tribine dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ budu zatvorene za sljedeći meč ABA lige u kom će Partizan biti domaćin, a to je duel sa Mornarom. Kao dio ove odluke, crno-bijelima će biti dozvoljeno da prodaju karte za ‘Belu ložu’, ‘Plavu ložu’, ‘VIP sekciju’, ‘Parter 4’ i ‘Parter B’ za taj meč”, navodi se u saopštenju.

Pored crno-bijelih, kažnjen je i Zadar zbog neprimernog ponašanja navijača i loše organizacije utakmice protiv FMP-a odigrane 21. decembra. Navijačima Zadra će a narednom meču, protiv Olimpije, biti zabranjen dolazak na samo jedan dio tribine.

Foto:Mornar Media pro

About The Author

Možda ste propustili