Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Crvena zvezda Meridianbet 1.90, Olympiacos 1.80

Najbolje kvote.
meridian

Večeras se igraju preostale četiri utakmice četvrtog kola Evrolige, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

EVROLIGA TI DONOSI KEŠ

Prati mečeve Evrolige, kladi se u Meridianu i uzmi dio od 5.000 KM.

Ovaj keš fond dijeli 20 igrača koji sakupe najviše odigranih tiketa tokom promocije.

Broje se i nedobitni tiketi, zato odigraj odmah i ne propusti ni jedno kolo.

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET – BARCELONA – 1 (1.90) 2 (2.00)

Crvena zvezda Meridianbet je oduševila sve ljubitelje košarke impresivnim startom u Evroligi. Tim Ioannisa Sfairopoulosa je jedini bez poraza u najprestižnijem evropskom takmičenju i sa mnogo samopouzdanja dočekuju duel sa Barcelonom. Svi novi igrači izgledaju odlično, odbrana funkcioniše bez premca i ukoliko se ostvari trijumf nad Kataloncima, euforija će biti još i veća.

Barcelona takođe u dobrom raspoloženju dočekuje jedan od najvećih derbija četvrtog kola Evrolige. Oni su u srijedu nadigrali Monaco bez većih problema, a svoj najbolji meč za novi klub je odigrao Kevin Punter, bivši kapiten Partizana. On je “Kneževima” ubacio 21 poen i na taj način se dodatno nameće novom treneru Joanu Penarroyi.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Svi ljubitelji KK Crvena zvezda, Meridian ima sjajnu vijest!

Kladite se na pobjedu Zvezde na mečevima Evrolige i uživajte u posebnoj promociji. Ako vaš tiket ne prođe, ne brinite — dobijate 100% cashback!

Kvota na pobjedu Crvene zvezde Meridianbet je impresivnih 1.90, ali ako mislite da možete pogoditi kojom razlikom će crveno-bijeli savladati Barcelonu, onda profit može biti neuporedivo veći.

Jedna od igara iz ponude Meridiana je i klađenje na to kojim rasponom razlike će neki tim ostvariti trijumf, a kvote na Crvenu zvezdu protiv Barcelone su sljedeće:

  • Pobjeda Crvene zvezde Meridianbet sa 1-5 razlike – 4.80
  • Pobjeda Crvene zvezde Meridianbet sa 6-10 razlike – 5.40
  • Pobjeda Crvene zvezde Meridianbet sa 11+ razlike – 4.40

Ponuda Meridiana je prepoznatljiva i po tome što za svakog igrača možete sami da birate kvotu i granicu za poene, asistencije, skokove i trojke.

U opticaju su gotovo svi igrači, a ako npr. odlučite da prognozirate koliko trojki će Isaiah Canaan ubaciti Barceloni, neke od kvota su:

  • Isaiah Canaan 3+ trojki – 1.90
  • Isaiah Canaan 4+ trojki – 2.75
  • Isaiah Canaan 5+ trojki – 4.50
  • Isaiah Canaan 6+ trojki – 8.20

Kada se radi o asistencijama, Codi Miller-McIntyre prednjači i nema sumnje da će lopta provesti najviše vremena u njegovim rukama i večeras. Neke od granica na Amerikanca sa bugarskim pasošem su:

  • Codi Miller-McIntyre 8+ asistencija – 2.10
  • Codi Miller-McIntyre 10+ asistencija – 3.00
  • Codi Miller-McIntyre 12+ asistencija – 5.00

Jedan od junaka crveno-bijelih u Istanbulu bio je Joel Bolomboy. U potpunosti je dominirao pod košem, a pojedine kvote na njegove skokove su:

  • Joel Bolomboy 9+ skokova – 1.90
  • Joel Bolomboy 11+ skokova – 2.85
  • Joel Bolomboy 13+ skokova – 5.00
  • Joel Bolomboy 15+ skokova – 10.00

U preostalim mečevima četvrtog kola Evrolige sastaju se još:

Monaco (1.25) – Virtus (4.10)
Anadolu Efes (2.05) – Olympiacos (1.80)
Asvel (2.00) – Baskonia (1.85)

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

About The Author