Nenad Stefanović pred Cedevita Olimpiju: S puno energije, čvrstine i sigurnosti

Ljubljančani u Laktašima.
Nenad Stefanović

foto: aba liga/Dragana Stjepanović

Nenad Stefanović trener Igokee i plejmejker Vasilije Pušica govorili su pred meč petog kola regionalne ABA lige.

Nakon što je fantastično otvorila sezonu u ABA ligi uz pobjede protiv Zadra i Splita, Igokea je doživjela poraze od Budućnosti i Crvene zvezde. Sada slijedi meč sa Cedevita Olimpijom. Slovenački tim će i u ovom duelu biti bez prvog trenera Zvezdana Mitrovića zbog zdravstvenih problema, tako da će ekipu predvoditi njegov pomoćnik Đorđe Adžić, sa kojim je Cedevita Olimpija upisala dva trijumfa.

Za domaći tim ovo je veoma bitna utakmica u kojoj će pokušati da se vrate na pobjednički kolosjek, poručuje trener Igokee Nenad Stefanović.

“Očekuje nas veoma bitna utakmica na domaćem terenu protiv odlične ekipe Cedevita Olimpije koja je bez glavnog trenera pod vođstvom Đorđa Adžića igra jako dobro i disciplinovano i sa vrlo jasnom idejom svaku utakmicu. Naša želja je da poslije jednog teškog rasporeda gdje smo u 10 dana imali četiri utakmice, da odigramo jednu dobru utakmicu na domaćem terenu s puno energije, čvrstine i sigurnosti.

Osvježili smo se u prethodnim danima i dobro pripremili i nadam se pozitivnom ishodu. Svakako poziv publici da dođe na utakmicu da nas podrži u što većem broju“, rekao je Nenad Stefanović.

Plejmejker Igokee Vaslije Pušica nada se pozitivnom rezultatu pred domaćim navijačima.

 

“Očekuje nas jedna veoma bitna utakmica sa Cedevita Olimpijom. Pred nama je ekipa koja igra jako dobro u prije svega u Evrokupu. To je jedna iskusna i fizički jaka ekipa, a na nama je da pokažemo bolju igru nego prošlog vikenda i nadamo se pobjedi pred našim navijačima“, rekao je Pušica.

Duel između Igokee i Cedevita Olimpije na programu je u petak od 17 časova u Laktašima.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author