Igokea “odustala” nakon 15 minuta

Poraz Igokee u Beogradu.
Boriša Simanić

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Igokea je izgubila od Crvene zvezde u četvrtom kolu ABA lige.

Crvena zvezda je na domaćem terenu slavila pobjedu 91:68. Sada obe ekipe u ABA ligi su na učinku dvije pobjede i dva poraza. Igokea je dostojan protivnik bila u prvih 15 minuta meča. Onda je Terel Karter ušao u probleme sa fauovima. Domaći tim je nastavio da igra u svom ritmu i do poluvremena su imali prednsot 49:34.

“Bili smo konkurentni samo u prvoj četvrtini. Sve ostalo je proteklo u njihovoj kontroli ritma i rezultata. Predali smo se poslije pet minuta igre u drugom periodu, taj period je odlučio pobjednika. Odustali smo poslije toga što uopšte nije dobro. Ponovo problemi sa skokom i izgubljenim loptama.

Znali smo da će nas ozbiljno shvatiti, ali očekujem više od svojih igrača od onoga što su pokazali danas. Ima nekih objektivnih razloga zašto je to bilo tako, četiri utakmice u posljednjih deset dana”, rekao je trener Igokee Nenad Stefanović.

Što se strijelaca tiče u pobjedničkom sastavu Majk Daum 16, Ajzea Kenan 14, Jago dos Santos 11 poena. Kog gostiju Boriša Simanić i Nikola Marić su dali po 12 poena, a Brajs Džons i Sakar Enim su upisali po 11.

Igokea u narednom kolu ABA lige Cedevita Olimpiju, dok će Crvena zvezda gostovati Budućnosti.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author