Željko Obradović: To je ono što nam je falilo u prvom kolu

Obradović pred Real Madrid.
Željko Obradović i Mario Nakić

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Željko Obradović trener Partizana obratio se medijima pred meč drugog kola Evrolige.

Crno-bijeli će u drugom kolu kada je u pitanju Evroliga, gostovati jednom od timova koji su “viđeni” na završnom turniru, Real Madridu.

“Svi znamo šta je Real Madrid i koliko je to dobar tim. Znamo i svjesni smo njihovih kvaliteta, ali smo takođe svjesni i svih naših kvaliteta. Odradili smo tri dobra treninga kao pripremu za taj meč. Probaćemo da igramo na način na koji smo igrali posljednju utakmicu, pa čak i onu u Vitoriji. Potrebno je da se drži koncentracija svih 40 minuta i to je ono što nam je falilo u prvom kolu“, rekao je Željko Obradović.

Domaći tim na ovom meču biće bez Fakunda Kampaca, a vraća se Mario Hezonja, dok Partizan i dalje ne računa na povrijeđenog Ajzeu Majka, a neće putovati ni junior Aleksa Dimitrijević.

“Kampaco je igrač koji dosta utiče na igru Real Madrida, ali oni umaju takav roster da su svi ostali igrači spremni da preuzmu njegovu ulogu. To je ekipa koja ima samo jednu ambiciju, a to je da budu prvaci Evrope. Nije neka razlika iako je to fenomenalan igrač. Znamo sve kvalitete Marija Hezonje, jedan je od najboljih šutera u Evropi i jako bitan igrač za njih.

Što se naše ekipe tiče to je nepromijenjeno. U Beogradu ostaju Ajzea Majk i Aleksa Dimitrijević, a na put idemo sa 13 igrača”, zaključio je Željko Obradović.

Meč Real Madrid-Partizan igraće se u četvrtak u 20 časova i 45 minuta.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author