(FOTO) Nikola Jokić: Anri mi je bio omiljeni igrač, ali dok je bio u Arsenalu

Jokić oduševljen.
Nikola Jokić

foto: FIBA

Nikola Jokić je sa Denverom u Abu Dabiju i imao je priliku da upozna fudalske zvijezde.

Denver je u meču predsezone NBA lige u Abu Dabiju izgubio od Bostona 107:103. Srpski košarkaš je meč završio sa 14 ubačenih poena. Meč su iz prvog reda pratile bivše fudbalske zvijezde Ronaldinjo, Tjeri Anri, Žerar Pike…

“Nikada ih nisam ranije upoznao, ali su stvarno legende bile u zgradi i bio sam stvarno srećan što igram pred njima i što sam ih vidio, jer je to… Mislim, za mene, i pričao sam sa Vlatkom (Čančarem) i Darijom (Šarićem), jer smo ih malo pratili kad smo bili mlađi. Kada sam ih pratio, ti momci su stvarno, stvarno bili nevjerovatni i stvarno su legende i srećan sam što sam ih vidio na jednom mjestu.

Tjeri Anri mi je bio omiljeni igrač, ali dok je bio u Arsenalu. Kada je bio u Arsenalu, stvarno sam ga volio. Bio je jako brz. Tako da je bio zaista dobar igrač,” rekao je Nikola Jokić.

Prisetio se kakvu je sezonu sa Denver Nagetsima imao kada je prethodni put igrao sa reprezentacijom.

“Posljednji put kad sam igrao za reprezentaciju, osvojili smo šampionat, pa možda to nešto znači, a možda i ne, ko zna. Većina igrača kaže da im turnir, ili Olimpijske igre, tokom ljeta pomaže da ostanu u formi, ili možda da postanu bolji. Ne znam da li je to zaista slučaj, ali svakako sam se sjajno proveo i mislim da sam se unaprijedio igrajući za reprezentaciju. Ne znam da li je to uticalo na moju trenutnu formu ili košarku.”

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author