Nenad Stefanović: Igrači su pokazali da imaju jak karakter

Stefanović nakon Nantera.
Nenad Stefanović

printscreen

Nenad Stefanović trener Igokee govorio je nakon pobjede protiv Nantera u FIBA Ligi šampiona.

Igokea prošle sezone nije imala nijednu pobjedu u FIBA Ligi šampiona. Duel protiv Nantera je bio prvi ove sezone pred domaćom publikom i poslije velike borbe savladan je francuski tim 86:80.

“Igrači su pokazali da imaju jak karakter. Bili smo nervozni čitavo prvo poluvrijeme i nismo igrali našu košarku. Srećom, zahvaljujući nekim dobrim individualnim potezima uspjeli smo da održimo solidan rezultat. U drugom poluvremenu igrali smo u našem stilu, bio je dobar protok lopte i mislim da smo zaslužili pobjedu“, rekao je Nenad Stefanović i dodao:

“Ovo je teško takmičenje, imate samo tri domaće utakmice i teško je ako izgubite neku, a pogotovo onu na početku. Svi timovi su dobri i svaka utakmica će se završavati na jedan ili dva posjeda.”

Brajs Džons je sa 18 poena predvodio pobjednike, Dragan Milosavljević je ubacio 15, Boriša Simanić 14, a Sakar Anim i Terel Karter su upisali po 12.

“Važna pobjeda za nas. Bili smo u zaostatku nakon prvog poluvremena, ali uzvratili smo u trećoj četvrtini koju smo odlično odigrali . Imamo dosta prostora za napredak. Naša odbrana će biti još bolja kako sezona bude odmicala, a najviše mi se sviđa način na koji se borimo u svakom meču“, rekao je Terel Karter.

Igokea u subotu u trećem kolu ABA lige dočekuje podgoričku Budućnost.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author