Igokea i dalje bez poraza: Nanter pao u Laktašima

Pobjeda Igokee.
Boriša Simanić

foto:FIBA

Igokea je i dalje bez poraza u novoj sezoni.

Nakon dvije pobjede u regionalnoj ABA ligi, na red je došla FIBA Liga šampiona u kojoj prošle sezone nisu upisali nijedan trijumf. Prvi meč u novoj sezoni pred domaćom publikom i zahtjevan protivnik Nanter, koji je savladan 86:80. Utakmica teška fizička sa puno kontakta, laganih poena gotovo da nije ni bilo. Nijedan tim nije uspio da napravi osjetniju razliku, a najveća prednostu, koju je neko od ekipa imao je 68:59 u finišu treće četvrtine za domaćina.

U finišu je odlučen pobjednik. Sakar Anim je pogodio bitne trojke, Brajs Džons slobodna bacanja, a opšti utisak je kako je odbrana domaće ekipe presudila.

Brajs Džons je sa 18 poena predvodio pobjednike, Dragan Milosavljević je ubacio 15, Boriša Simanić 14, a Sakar Anim i Terel Karter su upisali po 12.

Na drugoj strani u ekipi Nantera, koja je u prvoj četvrtini ostala bez Roka Prkačina, koji se povrijedio, najefikasniji je bio Frenk Džekson, koji je ubacio 20 poena.

IGOKEA : Anim 12, Gavrilović 1, Džons 18, Pušica 4, Ilić, Stanković, Antunović, Milosavljević 15, Simanić 14, Marić 7, Karter 12, Jeremić 2.

NANTER: Fišer, Tilman 12, Lakomb 2, Kejver 5, Sen 6, Barbič 13 (11 asistencija), Džekson 20, Prkačin 6, Dusulije 4, Rodrigez 12 (10 skokova).

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author