Dragan Milosavljević: Ostao nam je gorak ukus

Dragan Milosavljević

foto: Split/ Ivica Čavka

Dragan Milosavljević govorio je pred start FIBA Lige šampiona.

Igokea takičenje u FIBA Ligi šampiona počinje u srijedu utakmicom protv Nantera na domaćem terenu.

“Ostao nam je gorak ukus zbog rezultata prethodne godine. Stvarno smo motivisani da se prikažemo u što boljem svijetlu i da napravimo iskorak. Imamo potencijal, ali FIBA Liga šampiona je još jača u odnosu na prošle godine, u rangu s Evrokupom. ABA liga plej-of bi bio veliki uspjeh i ono što nam je jako bitno jeste Kup i Liga Bosne i Hercegovine na kraju. Duga je sezona, dosta faktora utiče, sreća i zdravlje, ali ono što je do nas smo odradili“, rekao je Milosavljević za BasketballSphere.

Igokea je ABA ligu počela sa dva tirjumfa u gostima protiv Splita i Zadra. Kapiten tima iz Aleksandrovca smatra da je ulaskom Dubaija regionalna liga dobila na ekstra kvalitetu.

“U odnosu na ranije godine ABA liga je napredovala. Možda je i najjača, Dubai ima sjajnu ekipu, Davis Bertans kao okosnica, pojedinci koji su igrali i Evroligu. Spartak se kvalitetno pojačao, a oba kluba su sa dobrim budžetima, igračima i trenerima.

Biće velika borba za plej-of. Tu su standardno Crvena zvezda, Partizan i Budućnost. Sve ekipe su dobre i sigurno da će biti nekih iznenađenja. Neće biti lako, ali ne razmišljamo o tome. Gledamo nas i da mi napredujemo kao ekipa, da zadržimo dobru atmosferu i da vidimo koliko možemo.”

Igokea će prvi meč u ABA ligi na domaćem terenu odigrati u subotu protiv Budućnosti.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author