Nenad Stefanović: Probaćemo da napravimo još jedan veliki brejk

Stefanović optimista.
Nenad Stefanović

foto: Igokea

Nenad Stefanović trener Igokee najavio je meč drugog kola ABA lige protiv Zadra.

Igokea je u prvom kolu ABA lige pobijedila Split u gostima. Nisu se vraćali za Laktaše. U gradu “pod Marjanom” pripremali su se za duel drugog kola, koji ih u srijedu očekuje protiv Zadra, koji je u prvom kolu ABA lige slavio u Zagrebu kod Cibone.

“Nakon jako velike i važne pobjede u Splitu očekuje nas još jedan meč u Dalmaciji. Opet je domaćinu to prva utakmica na domaćem terenu, tako da očekujemo dobru atmosferu i punu halu. Zadar je jedna ekipa koja sa trenerom Jusupom igra jednu izvanrednu košarku, jako atipičnu i specifičnu za pripremu.

Mislim da su opet dobro posložili ekipu i mislim da su dolaskom Mihailovića dobili to nešto što im je nedostajalo. Sigurno je to da će biti jedna zahtjevna utakmica taktički i energetski. Mi ćemo probati da ukoliko bude bila i najmanja šansa, da to iskoristimo, i da napravimo još jedan veliki brejk koji bi nam puno značio u nastavku prvenstva“, rekao je Nenad Stafenović.

Marko Jeremić smatra da od odbrane mnogo zavisi.

“Očekuje nas jedno od težih gostovanja u ligi. Zadar gaji specifičan stil košarke na koji smo se posebno spremili. Biće potrebno uložiti veliki napor u odbrani i popraviti neke segmente iz prve utakmice u kojima smo zakazali. Vjerujem da naša ekipa ima snage da se puta vrati da dvije pobjede!”, rekao je Jeremić.

Meč Zadar-Igokea na programu je u srijedu od 19 časova.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author