Janis Sferopulos: Činjenica je da moramo bolje u odbrani

Sferopulos nakon Dubaija.
Janis Sferopulos

foto: Budućnost/Filip Roganović

Janis Sferopulos trener Crvene zvezde govorio nakon poraza od Dubaija.

Crvena zvezda, aktuelni šampion ABA lige, u prvom kolu regionalnog takmičenja, doživjela je poraz od Dubaija u gostima 86:84. Trener Janis Sferopulos analizirao je meč.

“Nismo počeli utakmicu dobro, dozvolili smo previše lakih poena, stigli su već u prvoj dionici do dvocifrene prednosti. Na početku druge četvrtine otišli su na ubjedljivu prednost, poslije čega smo bili bolje u odbrani. Vratili smo se, čak i poveli sa 34:33, ali onda smo u posljednjih pet minuta opet dozvolili suviše lakih poena.

Generalno su nam dali mnogo, 50 poena u prvom poluvremenu, na kraju 86. Teško je dobiti u takvim okolnostima kao gost. Jesmo imali posljednji šut na utakmici da pobijedimo, nismo pogodili”, poručio je Sferopulos i dodao:

“Bez obzira da li smo dali taj koš ili ne, činjenica je da moramo bolje u odbrani. To je nešto na čemu moramo da radimo, posebno kada igramo protiv timova kakav je Dubai. Kada budemo igrali bolju odbranu, imaćemo šansu da dobijemo ovakve mečeve.Dobro je što Dubai igra ABA ligu. Želim klubu puno sreće i uspeha u narednom periodu”.

Crvena zvezda u subotu od 18 dočekuje Mornar iz Bara.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author