Nenad Stefanović: Dragan Milosavljević je ostao u timu zato što je naš kapiten i preuzima odgovornost kad treba

Stefanović nakon pobjede u Splitu.
Nenad Stefanović

printscreen

Nenad Stefanović trener Igokee obratio se medijima nakon pobjede u Splitu.

Igokea je novu sezonu ABA lige počela pobjedom protiv Splita u gostima 79:74. Trener Igokee Nenad Stefanović čestitao je igračima na pobjedi.

“Čestitke mojim momcima na pobjedi. Jako teška utakmica, prvo kolo, nervoza čini mi se na obe strane. Nevjerovatno da su ljudi imali 21 skok, katastrofalno naše građenje, sa takvim građenjem u Zadru nemamo šta da tražimo. Pokazali smo karakter na osam razlike, tad smo počeli da radimo one stvari koje treniramo.

Tim je nov, dosta puta se desilo da je čitava nova petorka na terenu. Samo strpljenja nam treba, mislim da smo zaslužili pobjedu odnosom i vjerovanjem u sebe“, poručio je Nenad Stefanović.

Igokea je početkom posljednje dionice imala zaostatak od devet poena, a onda je Dragan Milosavljević vezao dvije trojke i pokrenuo svoj tim.

“Sigurno da je to bio izuzetno bitan trenutak. Dragan Milosavljević je ostao u timu zato što je naš kapiten i preuzima odgovornost kad treba. On ima taj karakter koji našem mladom timu treba. Radošević i Stanković su 2005. i 2006. godište, a danas su bili na po 10 minuta, što je sjajno.

Boriša Simanić je nakon dugo vremena odigrao takmičerski meč.

“Odigrao je dosta dobru utakmicu. Vidi se da mu fali minuta i vremena, ali kažem za nas je on ogromno pojačanje. Kada bude dostigao pravu formu on će biti još bolji”, zaključio je Nenad Stefanović.

Igokea u srijedu gostuje Zadru.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author