Nenad Stefanović: Sveukupni utisak nakon turnira je pozitivan jer podižemo nivo igre

Igokea

foto: Igokea.rs

Nenad Stefanović trener Igokee nije bio razočaran nakon što je njegova ekipa doživjela dva poraza na turniru u rumunskoj Oradei.

Igokea je doživjela dva poraza u nezvjesnim završnicama. Najprije su izgubili od Kluža rezultatom 85:87, da bi potom u meču za treće mjesto od nje bolji bio Slask 74:76.

“Protiv Kluža smo igrali izvanredno i zaslužili pobjedu protiv jako dobre ekipe koja je u vrhu Evrokupa, ali, eto, jedna lopta je odlučila na kraju, kao i naša skraćena rotacija jer smo bili bez ijednog igrača na poziciji krilnog centra. Strahinja Gavrilović i Sandro Antunović nisu išli sa nama zbog povreda i ostali su u Laktašima pa moram biti jako zadovoljan načinom na koji smo odigrali”, rekao je Nenad Stefanović za “Glas Srpske” i nastavio:

“Sa Slaskom smo kontrolisali utakmicu 35 minuta, ali opet je došlo do zamora jer nam je to bila druga utakmica u dva dana koju smo faktički igrali sa devet igrača u rotaciji. Nismo uspjeli da izdržimo i ugrabimo neku pobjedu koju smo zaslužili“.

Generalnu probu pred start ABA lige Igokea će imati protiv Borca, dok će prvu utakmicu ABA lige odigrati 21. septembra protiv Splita u gostima od 18 časova.

“Sveukupni utisak nakon turnira je pozitivan jer podižemo nivo igre. Sa Borcem iz Banjaluke igraćemo u subotu i siguran sam da ćemo do prvog kola sa Splitom biti spremni. Nadam se da ćemo biti zdravi i kompletni”, naveo je Stefanović.

Prvu utakmicu grupne faze Lige šampiona Igokea će odigrati protiv Nantera 2. oktobra u Laktašima.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author