Vlade Divac: Nažalost napustio nas je veoma mlad

Vlade Divac

printscreen

Vlade Divac je u Zagrebu i prisustvovaće utakmici u čast Dražena Petrovića.

U četvrtak uveče biće odigrana utakmica u čast Dražena Petrovića. Pored terena biće i Vlade Divac, nekadašnji Draženoj saigrač iz reprezentacije Jugoslavije.

“Zaslužio je sve, ostavio je dosta iza sebe. Nažalost napustio nas je veoma mlad. Bio je najbolji među nama, tako da mi je drago što sam ovde”, rekao je Divac.

Divac posebno ističe važnost lika i djela Dražena Petrovića za buduće generacije.

“Lijepo je da se prave ovakvi događaji, da se sjetimo najboljeg među nama. Da ovi mladi znaju ko je Dražen bio, da je otvorio vrata svima nama i da to sjećanje nikada ne izblijedi”.

Meč je na programu petog septembra u zagrebačkoj Areni.

Na LED terenu koji će prvi put biti postavljen u Hrvatskoj, zaigraće Hrvatska reprezentacija sa jedne strane te Tim Dražen sastavljen od evropskih zvijezda.

Za hrvatsku reprezentaciju igraće: Goran Filipović, Martin Junaković, Krešimir Radovčić, Antonio Jordano, Mateo Drežnjak, Filip Krušlin, Mario Hezonja, Dario Drežnjak, Toni Nakić, Krešimir Ljubičić, Roko Prkačin i Danko Branković.

U Timu Dražen igraće: Marselinjo Uertas, Šejn Larkin, Nenad Dimitrijević, Džanan Musa, Andreas Obst, Vanja Marinković, Jaka Blažič, Tornike Šengelia, Dejšon Pjer, Valter Tavares, Matijas Lesor i Boban Marjanović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author