Kodi Miler-Mekintajer: Često u životu i karijeri idem težim putem kako bih nešto ispravio

Kodi Miler Mekintajer

printscreen

Kodi Miler-Mekintajer novi košarkaš Crvene zvezde govorio je za medije.

Plejmejker koji ima pasoš Bugarske, prošle sezone je zablistao u Baskoniji. Nakon toga uslijedio je povratak na dobro poznati teren, pošto je u ABA ligi igrao za Cedevita Olimpiju i Partizan.

“Ja sam takva osoba, ako nešto nisam uspio u životu u prošlosti, doći ću ponovo da ispravim. Šta god to bilo, da li je košarka ili bilo šta drugo u pitanju. Takav sam i sa prijateljstvima, takav sam i u poslu. Ako se ukaže prilika da nešto ispravim što me emotivno muči, onda ću iskoristiti tu priliku da ispravim.

Često u životu i karijeri idem težim putem kako bih nešto ispravio. Život… Prosto nešto što se desilo. Prevazišao sam to. Vjerujem u sebe, vjerovao sam uvijek u sebe i zbog toga sam uspio da se vratim u Beograd”, rekao je Mekintajer.

Minutažu na poziciji pleja će dijeliti sa Milošem Teodosićem, a na treneru Janisu Sferopulosu je da im pronađe najbolje minute.

“Sjajan lik, sjajan igrač. Uzbuđen sam što imam priliku da učim od njega. Možda će mi reći da ućutim jer ga stalno nešto pitam, ali prosto sam u odličnoj situaciji da učim od takvog igrača”.

Crvena zvezda sezonu u Evroligi počinje za tačno mjesec dana, 4. oktobra, gostovanjem Parizu.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author