Partizan predstavio tim za novu sezonu: Ne zaboravite da igrate za najposebniji klub na svijetu

Partizan predstavio tim.
Partizan

printscreen

Partizan je predstavio tim za narednu sezonu.

Partizan je na svečanosti koja je nazvana “crno-bijele simfonija” predstavio tim koji će se u sezoni 2024/2025 takmičiti u Evroligi i ABA ligi.

Jedini u odnosu na tim iz prošle sezone je Balša Koprivica, koji ima važeći višegodišnji ugovor sa “Parnim valjkom”.

Za Partizan će naredne sezone igrati: Vanja Marinković, Ife Lundberg, Frank Nilukina, Arijan Lakić, Mario Nakić, Balša Koprivica, Aleksa Dimitrijević, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzea Majk, Karlik Džons, Brendon Dejvis, Tajrik Džons, Isak Bonga, Mitar Bošnjaković i Dvejn Vašington.

“Ne zaboravite da igrate za najposebniji klub na svijetu”, napisao je Željko Obradović, koji će i naredne sezone predvoditi tim.

Presjednik Partizana Ostoja Mijailović je imao duže izlaganje.

,,Pažjivo sam pogledao film koji je predstavljen večeras, nekoliko puta i moram da vam kažem da su mi svaki put pošle suze, iako važim za čovjeka koji ima tvrdo srce otkad znam za sebe. Ovom sezonom se navršava 80 godina od osnivanja kluba. Ja sam ovdje već osam godina i to je najtežih, ali i najljepših godina u mom životu.

Pitanje je da li ću provesti tako lijepih osam godina dokle god budem živio. Prošla sezona nije bila dobra rezultatski, ali smo zato riješili da zamijenimo ekipu i krenemo sa skoro potpuno novim timom, izuzev Balše Koprivice. Imam potrebu da se zahvalim igračima iz prošle sezone na borbi i tome što su ušli u istoriji, bez obzira na sve.

Momcima koji su danas stigli želim da sa ponosom predstavljaju dres Partizana, za nas je to sveti dres. Partizan je veliki jer ima milione navijača iza sebe, to su najbolji navijači i najbolja atmosfera na svijetu. Teško je nositi ovaj grb, velika je to obaveza, ali kada mu date sve od sebe, vratiće vam slavom. Imam potrebu da se zahvalim i UO koji je sa nama bio od početka, kao i novom UO koji obezbjeđuje uslove za ovaj klub.

Željku i momcima želim da se bore svakim danom, da pobjeđuju i da se zajedno radujemo. Na kraju sezone smo svi zajedno u svemu, nema samo pobjednika i samo gubitnika. Napravili smo kvalitetnu ekipu i imamo velike ambicije za sljedeću sezonu. Hvala i zaposlenima u klubu koji su sve ove godine vrijedno radili u klubu. Ovo veče ulazi u istoriju i biće zapamćeno od narednih generacija u nekim novim klubovima. Privilegija je i zadovoljstvo voljeti Partizan u ovom životu. Živio Partizan!” rekao je Ostoja Mijailović.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author