Dragan Milosavljević: Nismo se proslavili prošle godine u FIBA Ligi šampiona i to nam je prioritet ove godine

Dragan Milosavljević

foto: Igokea.rs

Dragan Milosavljević počeo je treću sezonu u dresu Igokee.

Milosavlejvić je zajedno sa saigračima pod komandom novog trenera Nenada Stefanovića počeo pripreme za novu sezonu u kojoj će Igokea igrati ABA Ligu, FIBA Ligu šampiona, a u šampionatu BiH će se oključiti u finišu sezone.

Igokeu su napustili Kosta Kondić, Marko Jošilo i Mario Nakić, a došlo je pet novi igrača: Vojin Ilić, Strahinja Gavrilović, Sakar Anim, Terel Karter i povratnika u ABA ligu, Brajs Džons,

“Zadržali smo kostur ekipe što je jako bitno i atmosfera u timu je dobra. Uprava je odradila dobar posao po pitanju dovođenja igrača i mislim da imamo dobru ekipu koja je spoj iskustva i mladosti. Nije lako igrati ABA ligu i Ligu šampiona, ali znamo šta nas čeka.

Nismo se proslavili prošle godine u FIBA Ligi šampiona i to nam je prioritet ove godine da odemo korak dalje dok u ABA ligi želimo da uđemo u top 8 što te mislim da možemo i mnogo više od toga. Neću da dajem neke prognoze, ali sezona sigurno neće biti laka“, rekao je Milosavljević.

U grupnoj fazi FIBA Lige šampiona igraće protiv Hapoel Holona, Nantera i Vircburga.

“Želimo drugi krug gdje može da nam se otvori i da odemo mnogo dalje. Prošle godine smo bili u jako teškoj grupi kada nismo imali sreće na žrijebu o čemu svjedoči i plasman tih ekipa”, završio je Milosavljević.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author