Kladi se u Meridianu: Najkvalitetnija ponuda i najraznovrsnije igre za sve sportove sa Olimpijskih igara

Meridian


Subota nam donosi mnoštvo zanimljivosti na Olimpijskim igrama u Parizu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje na sve sportove.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

SRBIJA – JUŽNI SUDAN – 1 (1.10) 2 (7.00)

Jedan od najzanimljivijih okršaja danas na Olimpijskim igrama biće odigran u okviru 3. kola muškog košarkaškog turnira. Srbija i Južni Sudan će u direktnom okršaju odlučiti ko će završiti na drugom mjestu u grupi, a ko će imati šansu da prođe dalje kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana je kombinacija hendikepa i ukupnog broja poena na meču. Kladionica Meridian je centralnu granicu poena postavila na 179.5, dok je Srbija favorit za 13.5 poena. Kada se radi o kombinatorici, kvote su sljedeće:

  • H1 & više (pobjeda Srbije sa najmanje 14 razlike i više od 179.5 poena) – 3.45
  • H1 & manje (pobjeda Srbije sa najmanje 14 razlike i manje od 179.5 poena) – 3.30
  • H2 & više (Južni Sudan neće izgubiti sa 14 ili više razlike i više od 179.5 poena) – 3.35
  • H2 & manje (Južni Sudan neće izgubiti sa 14 ili više razlike i manje od 179.5 poena) – 3.40

Zanimljivo će biti i u ženskoj košarci gdje će Srbija i Španija igrati veoma interesantan meč za prvo mjesto u grupi i lakšeg protivnika u četvrtfinalu.

SRBIJA – ŠPANIJA – 1 (2.25) 2 (1.60)

Na papiru je očigledno Španija blagi favorit, ali pobjedom protiv Kine, izabranice Marine Maljković su pokazale da mogu igrati protiv svakoga.

Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima Bet Builder pomoću kojeg možete odigrati neograničen broj tipova sa jednog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu. Ako sa ove utakmice Srbija-Španija npr. odigrate sljedeće tipove:

  • Više od 136.5 poena na utakmici
  • Više od 68.5 poena u prvom poluvremenu
  • H1 6.5 (Srbija neće izgubiti sa sedam ili više razlike)

Kvota će biti 4.23!

Za sve one koji pozorno prate šta rade sportisti Srbije u Parizu, onda će vaterpolo definitivno biti sport u najvećem fokusu danas.

Nakon poraza od Australije i Španije, Srbija mora da savlada Francusku kako bi zadržala teoretske šanse za prolazak u četvrtfinale. Kvota na pobjedu “Orlova” je 1.95 u Meridianu, a zanimljivo izgleda i igra više od 20.5 golova po kvoti 1.80.

Za razliku od vaterpolista i košarkaša, odbojkaši Srbije svoj put u Parizu izvjesno završavaju nakon utakmice protiv Kanade. Ako mislite da se tim Igora Kolakovića može oprostiti trijumfom, kvota je više nego primamljivih 1.90. Možete da se kladite npr. i na tačan broj setova, a kvote su sljedeće:

  • 3 seta – 3.30
  • 4 seta – 2.45
  • 5 setova – 2.60

Igraj tikete koji sadrže mečeve iz ponude Olimpijske igre – košarka, jer 50 igrača koji odigraju najviše tiketa, podijeliće poklon fond od 6.000 KM.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

About The Author